Maastricht Infectieziekten Symposium (MAAIZS)

21 juni 2024
Op vrijdag 21 juni 2024 organiseert de afdeling Medische Microbiologie, Infectieziekten en Infectiepreventie (MMI) van het Maastricht UMC+ en het Maastricht Infection Center (MINC) het Maastricht Infectieziekten Symposium (MAAIZS). Doel van de organisatie en wetenschappelijke commissie is overdracht van kennis op het gebied van Infectieziekten, Medische Microbiologie en Infectiepreventie. Op dit symposium bieden wij u lezingen over thema’s die in de actualiteit staan.

Voor wie? 
De doelgroepen zijn huisartsen (i.o.), artsen Maatschappij en Gezondheid (i.o.), artsen-microbioloog (i.o.), andere medisch specialisten met interesse voor infectieziekten (i.o.), moleculair medisch microbiologen (i.o.), deskundigen infectiepreventie, analisten, verpleegkundig specialisten (i.o.),  verpleegkundigen en andere geïnteresseerde professionals in Nederland en België.

Wanneer?
Dit symposium vindt plaats op vrijdag 21 juni 2024 van 8:45 uur tot 17:00 uur.

Waar?
De locatie van dit symposium is Hotel van der Valk Maastricht. 

Hoe kan ik aanmelden?
U kunt zich aanmelden via de website (link) daar staat een aanmeldknop. Vul uw gegevens is en voltooi de betaling om de inschrijving officieel te maken. 

Meer informatie en aanmelden

Sluit de enquête