Onze partners

Diagnostiek en Advies werkt samen met een aantal waardevolle partners. Samen zorgen we voor hoogwaardige diagnostiek voor aanvragers.

Brightlands
Brightlandslogo

Brightlands is een community in Limburg waar ondernemerschap en wetenschap gecombineerd worden. Ondernemers, onderzoekers en studenten werken aan internationale doorbraken op het gebeid van duurzaamheid, gezondheid en digitalisering. Het Biopartner Center Maastricht maakt nu onderdeel uit van Brightlands.

Chemelot Campus
Chemelotlogo

Chemelot is een industriecomplex gelegen in Sittard-Geleen. Het is een gemeenschap waar chemische bedrijven gevestigd zijn. De bedrijven profiteren allemaal van de gedeelde kennis.

Industrie

Diagnostiek en Advies werkt ook veel samen met de industrie. Hiermee worden bedrijven als Philips en Bosch bedoeld. Er wordt samen met hen gewerkt voor de beste technologie voor afdelingen en zijn daarmee een onmisbare partner.

Clinical Trial Center Maastricht
CTCMlogo

Het Clinical Trial Center Maasticht (CTCM) faciliteert mens gebonden onderzoek door diensten aan te bieden dat klinische onderzoekers ondersteunt. Dit doen zij zowel binnen als buiten het Maastricht UMC+. CTCM is het startpunt van elk onderzoek en is dan ook een dochteronderneming van het Maastricht UMC+.

Smart Services Campus

De Smart Services Campus is onderdeel van Brightlands. Innovatieve ondernemers, onderzoekers en studenten zorgen samen dat kennis op het gebied van data science leidt tot slimme diensten die de kwaliteit van leven verbeteren.

Sluit de enquête