Over Diagnostiek en Advies

In de expertise-eenheid Diagnostiek en Advies werken de Laboratoria, Apotheek en Beeldvorming van het Maastricht UMC+ volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten samen. We zorgen voor hoogwaardige diagnostiek voor aanvragers uit de eerste, tweede en derde lijn. Daarnaast willen we onze wetenschappelijke expertise en infrastructuur, als faciliteit binnen de Maastricht Health Campus, aanbieden. Onze expertise en infrastructuur bieden we aan life science bedrijven die hun producten in de klinische praktijk willen laten valideren.

Bij Diagnostiek en Advies werken professionele en toegewijde medewerkers met hart voor diagnostiek, patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Onder verantwoordelijkheid van internationaal gerenommeerde specialisten staan 900 deskundige medewerkers klaar voor uw diagnostische vraagstellingen. Diagnostiek en Advies kent een consulterende functie, dat betekent dat onze medewerkers klaar staan om u advies te geven op het gebied van diagnostiek. De verschillende afdelingen gebruiken de modernste beeldvormende technieken, leveren geavanceerde diagnostiek in bloed, feces, urine of weefsel, moleculaire diagnostiek, classificatie van tumoren en genoomdiagnostiek. Ze zorgen bovendien voor Point Of Care testing, voorlichting, nascholing en specialistische farmaceutische zorg. 

Visie

Diagnostiek en Advies is dé expertise-eenheid in Zuidoost-Nederland waar diagnostiek en farmaceutische zorg van het allerhoogste niveau worden ontwikkeld en aangeboden aan huisartsen uit de regio, zorginstellingen in heel Nederland en bedrijven uit de hele wereld.

Diagnostiek en Advies
Contact

Maastricht UMC+ Diagnostiek en Advies
Postbus 5800, 6202 AZ Maastricht
P. Debyelaan 25, 6229 HX Maastricht
T: 043 387 79 88 (binnen kantooruren, behalve op woensdag) of de huisartsen servicedesk 043 387 44 80.
E: diagnostiekenadvies@mumc.nl

Sluit de enquête